SSR lesmateriaal binnenkort online beschikbaar

Vanaf 1 oktober maakt SSR een begin met het online aanbieden van cursusmateriaal. Een eerste stap op weg naar de digitale ondersteuning bij het leren.

Docenten en cursisten van cursussen die vanaf 1 oktober van start gaan, krijgen rond die tijd een uitnodiging om in te loggen op ‘Mijn SSR’. Een aparte leeromgeving waar de correspondentie en het cursusmateriaal zoals readers te vinden zijn. Daarnaast is er ook informatie over tijden en locaties van cursussen, contactgegevens van medecursisten en de persoonlijke cursushistorie te vinden.

In de komende jaren worden de mogelijkheden van de digitale leeromgeving verder verbreed. Vanaf 2012 wordt de digitale (leer)omgeving verder ontwikkeld door er huiswerkopdrachten, toetsen en casuïstiek aan toe te voegen Ook worden daarbij de mogelijkheden tot het online afnemen van toetsen en het aanbieden van videocolleges bekeken. De uitrol van ‘MIJN SSR’ vindt geleidelijk plaats. Het papieren cursusmateriaal wordt in 2012 nog naast de digitale versie aangeboden.

Terug naar het nieuwsoverzicht