Gratis webcollege ‘Procedurerichtlijn, medische advisering’

De nieuwe Procedurerichtlijn is per 20 juli 2015 ingevoerd. Hoe kun je de nieuwe richtlijn interpreteren en toepassen? Een vraag waar veel rechters – werkzaam in het vreemdelingenrecht – mee worstelen. Om hen richting te geven, biedt SSR het webcollege ‘Procedurerichtlijn, medische advisering’ gratis aan via MIJN SSR.

In het webcollege spreken een Jan van Breda (rechter rechtbank Gelderland) en Karin Zwaan (Coördinator Centrum voor Migratierecht,  Radboud Universiteit Nijmegen) over de invoering en betekenis van artikel 18 van de Procedurerichtlijn”.

Bekijk hier het webcollege ‘Procedurerichtlijn, medische advisering

Sherm met playbutton, ‘Procedurerichtlijn, medische advisering’

Het webcollege ‘Procedurerichtlijn, het rechterlijk toetsingskader’ is eveneens beschikbaar op MIJN SSR. Bekijk dit college hier.

Belangrijk: bovenstaande links verwijzen direct naar de pagina waar het webcollege te bekijken is. Om toegang te krijgen tot deze pagina moet u eerst inloggen. Hier heeft u een MIJN SSR-account voor nodig. Indien u deze nog niet heeft, neem dan contact op met de SSR servicedesk (e: ssrservicedesk@ssr.nl /t: 088-3613212). Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak.

Terug naar het nieuwsoverzicht