SSR videobibliotheek (bèta) beschikbaar

SSR biedt vanaf 1 maart 2016 een videobibliotheek aan via MIJN SSR, de digitale leeromgeving. In de bèta-versie van de bibliotheek zijn ruim 150 video’s gratis toegankelijk, waaronder webcolleges, interviews en sfeerimpressies. De video’s zijn te filteren op rechtsgebied en onderwerp. Daarmee is de bibliotheek een ideale plek om uw kennis op een eenvoudige manier op te frissen. Waar en wanneer u maar wilt.

Bèta-versie

Het betreft hier een bèta-versie van de videobibliotheek. De komende maanden wordt deze doorontwikkeld. Zo maakt de bibliotheek straks onderdeel uit van de vernieuwde SSR-website. “De videobibliotheek is een manier om onze video’s vrij aan te bieden aan medewerkers van de Rechterlijke Organisatie. Dit materiaal was tot voor kort alleen beschikbaar binnen een cursus, maar nu dus voor alle medewerkers van de Rechterlijke Organisatie”, geeft Chris Baars, teamleider iSSR aan. “We starten met video’s, maar willen dit op termijn gaan uitbreiden met online modules.”

Toegang videobibliotheek

Om toegang te krijgen tot de videobibliotheek moet u eerst inloggen. Hier heeft u een MIJN SSR-account voor nodig. Indien u dit nog niet heeft, neem dan contact op met de SSR servicedesk (e: ssrservicedesk@ssr.nl /t: 088-3613212). Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de overheid.

videobibliotheek

Ga naar de videobibliotheek

Terug naar het nieuwsoverzicht