Aanbod DVOM, LDCR, spir-it en SSR op vernieuwde SSR-website - SSR

Aanbod DVOM, LDCR, spir-it en SSR op vernieuwde SSR-website

Op de vernieuwde SSR-website presenteren de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie vanaf nu hun gezamenlijke aanbod op het gebied van leren en ontwikkelen. Met een verbeterde zoekmachine, nieuwe functionaliteiten en een andere look & feel, is het totale opleidingsaanbod van DVOM, LDCR, spir-it en SSR op één plek te vinden. Altijd en overal. Een belangrijke mijlpaal binnen de rechterlijke organisatie en één die het belang van leren onderstreept; een werkend leven lang.

Waarom een nieuwe website?

In onderstaand filmpje (tijdsduur 2:15 min.) wordt het ‘waarom’ van de nieuwe website toegelicht.

nieuwe ssr.nl

Ruim 700 cursussen en 250 webcolleges

Van eendaagse cursus tot leertraject en van klassikaal tot online leren. Met een aanbod van meer dan 700 cursussen en 250 webcolleges dragen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie samen zorg voor de professionele ontwikkeling van magistraten en andere medewerkers binnen de rechterlijke organisatie.

Verbeterpunten en nieuwe functionaliteiten

Vernieuwde SSR-websiteOp de vernieuwde website staat u als gebruiker centraal. Om de juiste leeractiviteit te vinden, beschikt de site over enkele nieuwe functionaliteiten en hebben we een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd.

  • Met de verbeterde zoekmachine is het mogelijk om snel te zoeken op bijvoorbeeld onderwerp, vakgebied of cursuscode. Met daaronder nog steeds de mogelijkheid om te zoeken op interessegebied.
  • Filtermogelijkheden bieden de mogelijkheid om uw zoekopdracht te verfijnen. Zo kunt u onder andere zoeken op doelgroep (waaronder ook sectoroverstappers), onderwerp, periode, aanbieder, niveau en locatie.
  • Bewaren en per e-mail doorsturen van cursussen. Attendeer een collega/leidinggevende op een (nieuwe) cursus of webcollege of lees een cursusbeschrijving op een later moment nog eens rustig na.
  • 250 video’s/webcolleges zijn makkelijk te vinden en te bekijken met een directe koppeling naar MIJN SSR.
  • Naast het aantal beschikbare plaatsen per locatie is ook de wachtlijst zichtbaar wanneer een cursus het maximale aantal deelnemers heeft bereikt. Wanneer de wachtlijst groot genoeg is, kan een extra uitvoering worden gepland.
  • Het gemiddelde waarderingscijfer van de cursus wordt getoond (dit is de gemiddelde waardering van de laatste drie uitvoeringen).

Denk met ons mee en laat uw feedback achter

Mocht u nog opmerkingen en/of punten hebben die we hierin mee kunnen nemen, laat het ons dan weten via het feedbackformulier (rechts onderaan iedere pagina).

Terug naar het nieuwsoverzicht
Sluiten