Nieuw bij SSR: Adviesvaardigheden en partnerschap

Goed inhoudelijk advies van u als intern adviseur wil nog wel eens op weerstand stuiten bij de opdrachtgever, of bij het team waarvoor het advies is bedoeld. Er ontstaat discussie en uw advies of de haalbaarheid ervan wordt in twijfel getrokken. Met als resultaat dat het advies in de overbekende la verdwijnt. Zonde van ieders tijd en energie.

Insights discovery

In samenwerking met Mudita Academie ontwikkelde SSR de training Adviesvaardigheden en partnerschap. In deze training leert u adviseren vanuit partnerschap. U brengt uw expertise in balans met datgene wat op dat moment als maximaal haalbaar wordt gezien door de opdrachtgever.  Aan de hand van de Insights discovery methode krijgt u handvatten om uw advies zodanig op te stellen en te presenteren dat het advies ook daadwerkelijk wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Datum en locatie

Deze training bestaat uit 4 dagdelen (2 dagen) en is bedoeld voor rechtspraakmedewerkers met een adviesrol. De eerste uitvoering is op 19 november en 10 december in Utrecht. Meer informatie op de cursuspagina.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht