Nieuw bij SSR: Juridisch Engels binnen strafrecht HBO-WO

Binnen het strafrecht hebt u regelmatig te maken met mensen die de Nederlandse taal niet voldoende machtig zijn. Overstappen op Engels ligt dan voor de hand. Juridisch Engels kent echter zijn specifieke uitdagingen. Bent u in staat om genuanceerd en accuraat in het Engels te communiceren in een wereld waar het geschreven en gesproken woord zo letterlijk en nauw genomen wordt?

Leerbehoeften

Om u met meer zelfvertrouwen vakinhoudelijk, juridisch Engels te laten spreken (en schrijven), ontwikkelde SSR in samenwerking met Explain-IT de cursus Juridisch Engels binnen strafrecht HBO-WO. Deze training van 4 keer 1 dagdeel is specifiek bedoeld voor strafrechters, officieren van justitie en parketsecretarissen en heeft een daadwerkelijke toename van Engels juridisch vocabulaire als doel. U vult vooraf een intakeformulier in waardoor de docent kan ingaan op uw specifieke leerbehoeften en u kunt oefenen met praktijkvoorbeelden.

Data en locatie

De cursus bestaat uit 4 dagdelen.  De eerstvolgende uitvoering van deze cursus is op 19, 26 september en 3 en 10 oktober 2019 in Utrecht. Lees meer over de cursus Juridisch Engels binnen strafrecht HBO-WO.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht