Nieuw bij SSR: Module EigenWijsheidsKamer-begeleiding

De EigenWijsheidsKamer (EWK) is een reflectieprogramma voor rechters en secretarissen. Gekoppeld aan een zitting van een meervoudige kamer en onder begeleiding van een daarvoor opgeleide begeleider. De EWK bestaat al lang, maar is naar aanleiding van een evaluatie onlangs gewijzigd.

Om de EWK te kunnen faciliteren zijn er ook nieuwe EWK-begeleiders nodig. Om die reden is de module EWK-begeleiding ontworpen. De module is bedoeld om u op te leiden tot zelfstandig EWK-begeleider. U leert over kernkwadranten, groepsdynamiek en de EWK-methodiek. Ook krijgt u in deze module te horen hoe het proces van aanvragen en toedelen van EWK’s in elkaar zit, hoe het Platform voor EWK-begeleiders werkt en met wie u gedurende het proces te maken hebt.

Gratis deelname eerste uitvoering

Deelname aan de eerste uitvoering van 30 januari 2020 is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per uitvoering, dus wees er snel bij! De module is bedoeld voor oud-deelnemers van de Coachende Professional, of de Training Intervisiebegeleiding én interne coaches of intervisiebegeleiders. Meer informatie vindt u op de cursuspagina.

Terug naar het nieuwsoverzicht