Nieuw bij SSR: Verkeersongevallenanalyse

Nieuw in het aanbod van SSR de cursus Verkeersongevallenanalyse. SSR ontwikkelde deze cursus in samenwerking met het OM, de Politieacademie en het NFI waarbij politie- en NFI-experts inzicht bieden in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verkeersongevallenanalyse. Aan de hand van een casus wordt ook het verband gelegd tussen de uitkomsten van het technisch onderzoek en de schuldvraag.

Het lezen en interpreteren van technische onderzoeken van politie en NFI bij verkeersdelicten met (zwaar) lichamelijk letsel of dodelijke afloop blijkt vaak lastig te zijn. Deze onderzoeken vormen echter een belangrijk onderdeel van het opsporingsproces en uiteindelijk bij de beantwoording van de schuldvraag.

Bestemd voor

Deze multidisciplinaire leeractiviteit is bedoeld voor officieren van justitie, verkeersofficieren arrondissementsparketten, parketsecretarissen, advocaten-generaals, rechters, raadsheren en juridisch medewerkers.

Eerste uitvoering in september

De eerste uitvoering van deze nieuwe cursus vindt plaats op 16 september 2019 bij SSR Utrecht. Meer informatie leest u hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht