Nieuw bij SSR: Wet computercriminaliteit III

Op 1 maart 2019 trad de Wet computercriminaliteit III in werking. SSR en het Openbaar Ministerie wilden iedereen voor wie deze wet van belang is, in staat stellen om snel en handig overzicht te krijgen van de belangrijkste wijzigingen. Om tot dit snelle overzicht te komen, is gekozen voor een korte e-learning module die sinds 1 maart beschikbaar is.

Webcolleges

In samenwerking met het OM ontwikkelde SSR zeven korte webcolleges van ongeveer vijf minuten. Cyberspecialisten bespreken in vogelvlucht de belangrijkste wijzigingen in de wetgeving. Op deze manier kunt u op een zelf gekozen moment in behapbare porties kennis nemen van wat nieuw en veranderd is.
Hoewel officieren en juridisch ondersteuners van het OM de oorspronkelijk beoogde doelgroep waren, is de cursus ook toegankelijk voor medewerkers van de Rechtspraak. Met name voor strafrechters en juridisch ondersteuners is de cursus van belang.

Datum en locatie

Voor medewerkers van het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak is de e-learning module is op een zelf gekozen tijd en locatie te volgen door in te loggen via deze link.

Terug naar het nieuwsoverzicht