Save the date: Symposium Ontwikkelingen in het tuchtrecht

Het tuchtrecht is voortdurend in beweging en de diverse tuchtcolleges zijn bovendien vaak verschillend van aard, vorm en werkwijze. Om te kijken hoe tuchtcolleges van én met elkaar kunnen leren, organiseert SSR op vrijdagmiddag 27 september het symposium Ontwikkelingen in het tuchtrecht.

Interactieve workshops

Doel van deze bijeenkomst is om u te informeren over actuele ontwikkelingen in het tuchtrecht. Daarnaast zal tijdens interactieve workshops een aantal specifieke thema’s nader belicht worden. Verwacht nieuwe inzichten, inspiratie en verdieping op onderwerpen als toegang, herziening, maatregelen en bewijsrecht. De workshops worden begeleid door Bart van Lierop (senior raadsheer bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven), David de Knijff (Ekelmans en Meijer advocaten), Ellen van Eekeren (senior rechter en plv. voorzitter regionaal tuchtcollege gezondheidszorg Amsterdam) en Maurice Mooibroek (KBS advocaten).
Dagvoorzitter is Ruth de Bock (advocaat-generaal Hoge Raad der Nederlanden).

Datum en locatie

Dit symposium is bedoeld voor alle tuchtrechtelijke colleges belast met het niet-hiërarchisch tuchtrecht en vindt plaats op vrijdagmiddag 27 september bij Jaarbeurs, Utrecht. Kijk op onze website voor meer informatie.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht