Coaching in coronatijd

Werken in deze coronatijd is anders dan je gewend bent. Het stelt je als medewerker wellicht voor nieuwe dilemma’s, meer stress of andere spannende uitdagingen. Soms is het fijn om samen met een coach te werken aan deze zaken zodat je met meer plezier je werk kunt doen.

Coaching of sparren

SSR heeft een coachpool van collega’s uit de rechtspraak en het OM die zijn opgeleid als (gecertificeerd) coach. Zij kunnen je in deze coronatijd nog steeds coachen. Dat kan live (op een corona-proof locatie of tijdens een wandeling buiten), maar online-coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

Kun jij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken van een coach omdat het thuiswerken niet zo wil lukken, het samenwerken niet op gang komt, of omdat je een loopbaanvraag hebt? Dan kun je je aanmelden voor een coachtraject.

Is een coachtraject niet echt iets voor jou, maar wil je wel eens sparren (één tot maximaal drie gesprekken), dan staan onze coaches ook als sparringpartner voor je klaar. De sparringgesprekken zijn altijd digitaal of telefonisch.

Intake

Coaching en sparringgesprekken via SSR zijn beschikbaar voor alle medewerkers van de rechterlijke organisatie, dus ook voor leidinggevenden, bestuurders en rio’s of oio’s, etc. Beide opties starten altijd met een intakegesprek met een van de coördinatoren van de coachpool. Kijk voor meer informatie op de coaching en intervisiepagina.

Terug naar het nieuwsoverzicht