Het Recht, food for thought (online bibliotheek)

In deze bijzondere tijden zijn je werkzaamheden wellicht anders dan anders. Misschien heb je het veel drukker, heb je soms tijd over of wil je er even ‘uit’. Juist in deze tijd willen we daarom de mogelijkheid bieden om je kennis te verdiepen of inspiratie op te doen met ‘Het Recht, food for thought’.

Het Recht, food for thought is een online-bibliotheek die te vinden is op onze digitale leeromgeving MIJN SSR (*). We hebben er suggesties verzameld voor onder meer boeken, films, podcasts en TEDtalks waarin aandacht is voor ‘Het Recht’ in het algemeen en voor de rol van de zittende en staande magistratuur in het bijzonder. Verdiepende en inspirerende teksten en beelden voor in je pauze, na het werk of in het weekend.

Nieuwe suggesties zijn uiteraard welkom. Deze kan je plaatsen op het forum van deze online-bibliotheek.

Ga naar Het Recht, food for thought

(*) Beschik je nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met je opleidingscoördinator. Heb je geen gegevens van je opleidingscoördinator, dan kun je deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dien je werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie.

Terug naar het nieuwsoverzicht