Jitske Kramer en Francesco Wessels; laatste kans!

In de maand mei publiceerde SSR interviews met twee zeer inspirerende sprekers: Jitske Kramer en Francesco Wessels. Deze interviews zijn beperkt beschikbaar. Deel 1 van het interview met Wessels is inmiddels offline.
U heeft nog tot en met vrijdag 19 juni om het gesprek met Jitske Kramer te bekijken en daarna nog een week voor het laatste interview met Francesco Wessels.
Wees er dus snel bij en bekijk de interviews nu.

Als corporate antropoloog, auteur, trainer en veel gevraagd spreker liet Jitske Kramer Nederland kennismaken met begrippen als Deep Democracy, Corporate Tribes en Jam Cultures. In dit interview vertelt ze hoe verscheidenheid kan bijdragen aan het bouwen van sterke en flexibele organisaties.

Francesco Wessels is teamleider van het High Performance Team van sportkoepel NOC*NSF, waar hij de afgelopen vijf Olympische spelen de coaches van TeamNL coachte. Hij begeleidt de bondscoaches op het gebied van leiderschap, groepsdynamiek en mentaal vormende aspecten. Wessels deelt zijn inzichten en een grote kennis over leiderschap en presteren onder druk.

Terug naar het nieuwsoverzicht