Onvoltooide delicten, verdieping

SSR biedt al jaren de cursus ‘Opzet en schuld, deelnemingsvormen en onvoltooide delicten’ aan. Als vervolg op deze populaire basiscursus is er nu voor al deze drie onderwerpen een verdiepingscursus.

Leergesprek

In samenwerking met mr. Marius Duker en de docenten (prof. mr. Ad Machielse, mr. Jan-Willem Grimbergen, mr. dr. Jacco Boek, mr. Inge Schepers) ontwikkelde SSR de verdiepingscursus ‘Onvoltooide delicten, verdieping’. Doel van deze eendaagse cursus is om u in staat te stellen om in ingewikkelde strafzaken de leerstukken van onvoltooide delicten toe te passen. Het gaat daarbij om zaken die door de meervoudige strafkamer worden behandeld. Leervorm bij deze verdiepingscursus is het ‘leergesprek’. Hierbij leidt de docent discussie aan de hand van verdiepende casuïstiek. Van u als deelnemer wordt verwacht dat u een actieve bijdrage levert door ervaringen te delen met de groep en bij te dragen aan de discussie.

Datum en locatie

De cursus is bedoeld voor iedereen met een gedegen basiskennis van de relevante leerstukken en ervaring met de behandeling ervan in complexere strafzaken. Eerste uitvoering is op 13 mei 2020 bij de SSR-locatie in Amsterdam. Meer informatie vindt u op de cursuspagina.

Terug naar het nieuwsoverzicht