Geheugen PD, master

Op donderdag 26 maart 2020 organiseert SSR in samenwerking met het Kenniscentrum Getuigen en de Politieacademie de masterclass Geheugen PD. Een professionele ontmoeting op hoog niveau over de kwaliteit van getuigenbewijs en het verbeteren daarvan.

Prof. Becky Milne (Universiteit van Portsmouth), drs. Imke Rispens (forensisch psycholoog Politieacademie) en prof. Eric Rassin (bijzonder hoogleraar forensische psychologie EUR) zullen aan de hand van veel casuïstiek aangeven hoe getuigenbewijs het beste kan worden verkregen, wanneer en op welke wijze verklaringen zouden moeten worden vastgelegd en hoe die verklaringen als bewijs kunnen worden gebruikt. In de middag neemt u deel aan drie interactieve workshops.

Deelnemers aan deze masterclass beschikken over ruime ervaring op het gebied van grootschalige rechercheonderzoeken en de beoordeling van de resultaten daarvan in (grote) strafzaken. De master Geheugen PD vindt plaats op 26 maart 2020 bij de Politieacademie in Apeldoorn. Kijk op de cursuspagina voor aanmelden en meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht