SSR-interviews beperkt beschikbaar

In de maand mei publiceerde SSR enkele interviews met een tweetal zeer inspirerende sprekers: Jitske Kramer en Francesco Wessels. Deze interviews zijn nog maar beperkt beschikbaar. Met uw MIJN SSR-account kunt u ze de komende twee weken nog bekijken. Wees er dus snel bij.

Jitske Kramer is hot. Als corporate antropoloog, auteur, trainer en veel gevraagd spreker liet ze Nederland kennismaken met begrippen als Deep Democracy, Corporate Tribes en Jam Cultures. Via lezingen en masterclasses probeert ze de slagkracht en resultaten van individuen en groepen binnen organisaties te verbeteren.
Juist in een tijd van een onverwachte crisis als de Covid-19 pandemie is flexibel kunnen en willen reageren voor organisaties van groot belang. In dit interview vertelt ze hoe verscheidenheid kan bijdragen aan het bouwen van sterke en flexibele organisaties.

Francesco Wessels is jarenlang werkzaam geweest bij defensie. Tegenwoordig is hij teamleider van het High Performance Team van sportkoepel NOC*NSF, waar hij de afgelopen vijf Olympische spelen de coaches van TeamNL coachte. Hij begeleidt de bondscoaches met name in hun ontwikkeling op het gebied van leiderschap, groepsdynamiek en mentaal vormende aspecten.
In het eerste gesprek dat Wessels had met Annemarie Brüning vertelt hij over de noodzaak om te blijven innoveren en ontwikkelen: “Presteren is slechts een effect van ontwikkeling”. In zijn tweede gesprek gaat hij in op de rol van leidinggevenden in situaties waar het gaat om presteren onder druk.
Wessels ontpopt zich als een aimabele, ontspannen spreker die op een bijna achteloze wijze zijn inzichten en een grote kennis over leiderschap deelt.

Bekijk de interviews met Jitske Kramer en Francesco Wessels.

Terug naar het nieuwsoverzicht