SSR Meestervertellers podcast met Robine de Lange

Deze aflevering van SSR Meestervertellers is vanwege de destijds geldende corona-restricties niet opgenomen in onze studio. De geluidskwaliteit kan daardoor anders zijn dan je van ons gewend bent.

In deze aflevering van SSR Meestervertellers is te gast Robine de Lange, president van de rechtbank Rotterdam. De huidige corona-crisis heeft haar een nieuwe kijk gegeven op innovatie en op de veranderkracht binnen de Rechtspraak.
De bereidheid om te innoveren bestond echter al langer. Tot voor kort was Robine de Lange voorzitter van het Platform Innovatieve Projecten (PIP), nu voorzitter van de regiegroep Innovatie. Ze bespreekt in deze podcast de stand van zaken van verschillende innovatie projecten in de Rechtspraak.

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in maximaal 15 minuten inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Iedere maand verschijnt er een nieuwe aflevering. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Nieuwsoverzicht