Trainingen Juridisch Engels

Engels is een steeds meer voorkomende taal en dat merkt u. De Engelse taal binnen uw vakgebied is ook belangrijk in uw werk. Juridisch Engels kent zijn specifieke uitdagingen. Een cursus Juridisch Engels legt de basis voor een gerechtvaardigd zelfvertrouwen! Wilt u over de vaardigheden beschikken om genuanceerd en accuraat te kunnen communiceren binnen een wereld waar het geschreven en gesproken woord zo letterlijk en nauw genomen wordt? Volg dan een van onze cursussen Juridisch Engels.

Schrijf- en spreekvaardigheid

Het belang van een goede schrijfwijze van juridische teksten is groot. Daarom besteden wij in onze trainingen Juridisch Engels veel aandacht aan passende terminologie, zinsopbouw en aan woordkeuze met een heldere en overtuigende manier van formuleren. Deze  zijn specifiek gericht op het opfrissen en vergroten van de schrijf- en spreekvaardigheid in het Engels binnen de juridische context.

Data uitvoeringen

De eerstvolgende online uitvoeringen vinden plaats op:

NB: beide trainingen zijn digitaal en vinden plaatst via MS Teams. U dient uw persoonlijke laptop/PC te gebruiken, want op werklaptops kan MS Teams namelijk niet gebruikt worden.

Terug naar het nieuwsoverzicht