Coronabeleid SSR

Laatste update 21 juni 2021:

SSR hanteert (in samenspraak met de Raad voor de rechtspraak en het College van Procureurs-Generaal) vanaf 5 juni het volgende beleid:

  • SSR blijft tot eind 2021 focus geven aan onderwijs op afstand. Bestaande cursussen en trainingen worden daarbij zoveel mogelijk omgezet naar online- onderwijsvormen.
  • SSR geeft bij dit online onderwijs prioriteit aan de initiële opleidingen (rio, oio’s, assistent-officieren en trainees OM) om de noodzakelijke instroom van nieuwe rechters en officieren van justitie niet te vertragen.
  • Een gedeelte van het SSR-aanbod wordt per 1 september weer op eigen en externe locaties uitgevoerd. Dit met inachtneming van de 1,5 meter-regel.

Op de SSR-website wordt per cursustitel/uitvoering aangegeven of deze online of op locatie plaatsvindt. Deelnemers worden bij eventuele wijzigingen op de hoogte gesteld.

Mondkapje

Vanaf maandag 28 juni 2021 is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht op onze locatie aan de Uniceflaan in Utrecht.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Lees dan onze FAQ-pagina voor cursisten. Mocht uw vraag hierin niet beantwoord worden, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk (088 – 361 3212 / ssrservicedesk@ssr.nl).

Terug naar het nieuwsoverzicht