Coronabeleid SSR

Laatste update 6 juni 2021:

SSR hanteert (in samenspraak met de Raad voor de rechtspraak en het College van Procureurs-Generaal) vanaf 5 juni het volgende beleid:

  • SSR blijft tot eind 2021 focus geven aan onderwijs op afstand. Bestaande cursussen en trainingen worden daarbij zoveel mogelijk omgezet naar online- onderwijsvormen.
  • SSR geeft bij dit online onderwijs prioriteit aan de initiële opleidingen (rio, oio’s, assistent-officieren en trainees OM) om de noodzakelijke instroom van nieuwe rechters en officieren van justitie niet te vertragen.
  • Een (klein) gedeelte van het SSR-aanbod wordt weer op eigen en externe locaties uitgevoerd. Dit met een maximum van 50 personen per zaal waarbij de 1,5 meter-regel in acht wordt genomen.

Op de SSR-website wordt per cursustitel/uitvoering aangegeven of deze online of op locatie plaatsvindt. Deelnemers worden bij eventuele wijzigingen op de hoogte gesteld.

Gebruik mondkapjes

Voor bezoekers van ons gebouw in Utrecht is het verplicht een mondkapje te dragen in het atrium.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Lees dan onze FAQ-pagina voor cursisten. Mocht uw vraag hierin niet beantwoord worden, dan kunt u contact opnemen met onze servicedesk (088 – 361 3212 / ssrservicedesk@ssr.nl).

Terug naar het nieuwsoverzicht