Kennisuitwisseling met Europese collega’s

Nederlandse rechters en officieren van justitie krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden in toenemende mate te maken met Europese en internationale aspecten van het recht. Het SSR-cursusaanbod Internationaal biedt medewerkers van de rechterlijke organisatie daarom diverse rechtsgebied overstijgende cursussen, seminars en trainingen op het gebied van het Europees en internationaal recht.

Daarnaast stimuleert SSR kennisuitwisseling tussen Nederlandse magistraten en hun Europese collega’s. Ook tijdens de pandemie is deze kennisuitwisseling van belang en zit het internationale team niet stil.

SSR attendeert collega’s uit de rechterlijke organisatie dan ook graag op de verschillende studiebezoeken van het European Judicial Training Network (EJTN) waaraan Nederlandse rechters, officieren van justitie en docenten kunnen deelnemen.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor deze studiebezoeken kan tot 25 juni 2021 17:00 uur. Kijk op de cursuspagina op onze site voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden (direct via EJTN).

Terug naar het nieuwsoverzicht