Online SummerCourt 2021

SummerCourt is hét jaarlijkse evenement waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie.

Normaal gesproken openen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie hun deuren, maar gezien de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. SummerCourt 2021 vindt online plaats.

Wat?

SummerCourt 2021 bestaat uit een serie van vier interessante, inhoudelijke workshops: twee workshops die gerelateerd zijn aan het Openbaar Ministerie en twee workshops die te maken hebben met de RIO-opleiding van de Rechtspraak. Daarnaast is er een plenaire workshop over het rio- en oio-assessment. Op de laatste SummerCourt-dag neem je deel aan een netwerkbijeenkomst in één van de regio’s van jouw voorkeur.

Wanneer?

Donderdag 2, 9, 23 en 30 september 2021 van 17.45 -20.15 uur. Voor het programma en een beschrijving van de workshops klik hier.

Voor wie?

Voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase met minimaal 150 studiepunten.
Iets voor jou? Wil jij ook één van de 100 gewilde plekken in het team van SummerCourt 2021 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Solliciteren is mogelijk van maandag 31 mei 2021 tot en met zondag 27 juni 2021.

Terug naar het nieuwsoverzicht