SSR Meestervertellers met Jacqueline Bonnes over webcamhacker

Welkom bij Plaats delict: internet. Een speciale aflevering van SSR Meestervertellers over de aanpak van internetcriminaliteit.

Jacqueline Bonnes doet als officier van justitie grote onderzoeken op het gebied van cybercrime. In deze aflevering kijkt ze met cyber-expert Chris van ’t Hof terug op de zaak van de Rotterdamse webcamhacker. Bonnes legt uit waarom deze zaak bepalend is geweest voor de manier waarop we in Nederland computercriminaliteit benaderen.

 

Meer weten over cybercrime?

Wilt u na het beluisteren van deze podcast meer weten over cybercrime? In nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Cybercrime van de Rechtspraak heeft SSR het cursusaanbod cybercrime ingrijpend vernieuwd en uitgebreid. Op deze pagina staat een overzicht van het cybercrime aanbod van SSR.

SSR Meestervertellers

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Nieuwsoverzicht