SSR Meestervertellers podcast met Jan-Jaap Oerlemans

Plaats delict: internet. In een speciale serie van SSR Meestervertellers besteden we een maand lang wekelijks aandacht aan de aanpak van internetcriminaliteit.

In deze aflevering spreekt cyber-expert Chris van ’t Hof met Jan-Jaap Oerlemans, bijzonder hoogleraar inlichtingen en recht. Oerlemans geeft in deze podcast tekst en uitleg over de zaak encrochat; de hack van versleutelde telefoonberichten van criminelen door de Franse en Nederlandse politie.

Meer weten over cybercrime?

Wilt u na het beluisteren van deze podcast meer weten over cybercrime? In nauwe samenwerking met het Kenniscentrum Cybercrime van de Rechtspraak heeft SSR het cursusaanbod cybercrime ingrijpend vernieuwd en uitgebreid. Op de overzichtspagina op onze website vindt u een schematische weergave van het cybercrime-aanbod waarbij u per titel kunt doorklikken naar de betreffende cursuspagina.

In de podcast SSR Meestervertellers hoort u in inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. SSR Meestervertellers beluistert u waar en wanneer u wilt via ssr.nl/podcast of via uw podcast app. Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan.

Terug naar het nieuwsoverzicht