Coronabeleid SSR

Laatste update: 22 maart 2022

Op basis van de besluiten van het kabinet, heeft SSR besloten vanaf 1 april 2022 het coronabeleid geleidelijk te versoepelen en het contactonderwijs op locatie stapsgewijs uit te breiden.

Beleid vanaf 1 juli tot en met 31 december

  • Het contactonderwijs op locatie wordt in het derde en vierde kwartaal van 2022 verder uitgebreid.
  • Bij een cursus waar gebleken is dat online contactonderwijs óf een zelfstudiemodule (e-learning module of webcollege) effectief is, wordt deze gedurende de rest van het jaar in dezelfde vorm aangeboden.
  • In het derde en vierde kwartaal ontstaat weer ruimte voor incompany-aanvragen.

Online aanbod in 2023
De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie hebben een digitaliseringsslag doorgemaakt. En ook SSR heeft de afgelopen twee jaar veel ervaring opgedaan met online contactonderwijs en zelfstudiemodules. Online contactonderwijs bleek laagdrempelig, effectief en te voorzien in een behoefte; er is zelfs meer onderwijs gevolgd dan in eerdere jaren.

Het bovenstaande is voor ons een belangrijke leidraad in de samenstelling van het cursusaanbod. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan met online contactonderwijs en zelfstudiemodules gaan we gebruiken om het aanbod verder te verbeteren en door te ontwikkelen. In de komende maanden gaan we hierover verder in gesprek met verschillende belanghebbenden, onder wie onze docenten en cursisten.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben. Neem dan contact op met onze servicedesk (088 – 361 3212 / ssrservicedesk@ssr.nl).

Nieuwsoverzicht