EJTN Uitwisselingsprogramma 2023

Ben je benieuwd naar het EJTN Uitwisselingsprogramma en heb je interesse in deelname in een van de activiteiten van EJTN in 2023?

Dan kun je je nu registeren voor EJTN’s Exchange Program informatie webinar op donderdag 8 september 2022 van 09.30 – 11.00 via Zoom (in het Engels). Aanmelden hiervoor kan via deze link: Webinar Registration – Zoom

Het webinar heeft als doel om de trainingsactiviteiten te introduceren die worden aangeboden in het kader van het EJTN Exchange Program 2023 en om een ​​overzicht te geven van de aanvraag-, implementatie- en financiële processen. De volgende activiteiten zullen aan bod komen:

  • Justitiële uitwisselingen: algemene uitwisselingen, gespecialiseerde uitwisselingen, uitwisselingen van rechtbankpresident en hoofdaanklager, uitwisselingen van trainers, bilaterale uitwisselingen, regionale uitwisselingen, uitwisselingen EJTN-CEPOL.
  • Langetermijn stageperiodes: Hof van Justitie van de Europese Unie, Europees Hof voor de Rechten van de Mens, Eurojust
  • Studiebezoeken: Hof van Justitie van de Europese Unie, Europees Hof voor de Rechten van de Mens, EU-instellingen, Eurojust, Bureau van de Europese Unie voor Fundamentele Rechten, de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht, het Max Planck Instituut voor Sociale Antropologie.

Vanaf donderdag 1 september 2022 kun je je aanmelden voor de uitwisselingen in 2023 via https://exp-platform.ejtn.eu/

Nieuwsoverzicht