SSR website vernieuwd: ben jij goed uitgerust?

Heb jij de juiste uitrusting om je werk goed te kunnen doen? Investeer jij voldoende in je kennis en vaardigheden? Ontdek het op de vernieuwde website van SSR!

Naar aanleiding van gebruikersonderzoek en het versneld online aanbieden van een deel van het aanbod in de afgelopen twee jaar, is een aantal vernieuwingen doorgevoerd op de SSR website.

Zoekfilters

Een belangrijke verbetering is de aangescherpte filtermogelijkheid bij het zoeken naar een cursustitel. Hierbij is onder andere het filter ‘Leervorm’ toegevoegd waarmee je direct een keuze kan maken voor de gewenste leervorm. SSR maakt daarbij een onderscheid in ‘contactonderwijs’ (op locatie of online) en ‘zelfstudie’ (webcollege of e-learning module).

Hou mij op de hoogte

Daarnaast blijf je vanaf nu makkelijk op de hoogte van nieuwe cursusuitvoeringen. Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor jouw cursus? Komt de datum niet uit? Of is er nog geen uitvoering gepland? Maak gebruik van de button ‘Hou mij op de hoogte’ en ontvang een bericht wanneer er een nieuwe uitvoering plaatsvindt. Hiermee hoopt SSR een van de meest gestelde vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

De komende maanden worden verdere verbeteringen/aanpassingen doorgevoerd. Vragen/reacties en verbetersuggesties kunnen gestuurd worden naar de SSR-webredactie.

Nieuwsoverzicht