Inschrijving traineeprogramma Rechtspraak gestart

Rond jij nog dit jaar je masterstudie rechten af of heb je die recent afgerond? En wil je je carrière als jurist kickstarten en jezelf ontwikkelen tot een veelzijdig en kundig juridisch professional? Dan is het traineeprogramma Rechtspraak iets voor jou.

Tijdens dit tweejarige traineeprogramma ga je aan de slag als trainee bij een van de elf rechtbanken of vier gerechtshoven in Nederland. Je ontwikkelt je op professioneel vlak, doet ervaring op in verschillende rechtsgebieden en werkt samen met ervaren juristen en rechters. Daarnaast is er volop aandacht voor je persoonlijke groei, waarbij je begeleiding krijgt van verschillende professionals.

Aan het einde van het programma heb je je ontwikkeld tot een breed inzetbare jurist, heb je je competenties verder ontwikkeld en een waardevol netwerk – binnen én buiten de Rechtspraak – opgebouwd waarvan je de rest van je loopbaan profijt hebt.

Benieuwd naar het traineeprogramma Rechtspraak, of wil je direct solliciteren? Kijk dan op: https://www.werkenbijderechtspraak.nl/traineeprogramma

Solliciteren kan tot en met 13 augustus 2023.

Nieuwsoverzicht