Aanbod ERA – SSR

Via onze contacten met ERA (Academy of European Law) in Duitsland is het mogelijk om met korting deel te nemen aan de seminars, summer courses en e-learning modules. Het programma treft u aan op de ERA-website. Bij het registreren voor een seminar kiest u voor EU and ERA patrons om met korting deel te nemen.

Seminar ‘De rol van de nationale rechter bij EU-regels inzake staatssteun’

In samenwerking met de Europese Commissie en ERA organiseert SSR op 20 en 21 juni 2022 een seminar over de rol van de nationale rechter bij EU-regels inzake staatssteun. Sprekers zijn o.a. Cees Dekker (voorzitter Europese Vereniging voor Staatssteunrecht en partner bij Nysingh in Utrecht), Pieter Kuypers (professor Europees en Nationaal Aanbestedingsrecht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen), Doortje Ninck Blok (Senior Associate bij Windt Le Grand Leeuwenburgh Advocaten) en Diana Calciu (dossierbehandelaar bij de Europese Commissie in de unit Toezicht en Controle op staatssteun van het DG Concurrentie).

Het seminar wordt gehouden in het Nederlands en Engels. Aanmelden kan rechtstreeks bij ERA via deze link. Klik hier voor het programma.

Aanbod voor juridisch medewerkers in het civiele recht en het strafrecht

SSR neemt in de periode 2019 – 2022 samen met het European Judicial Training Network (EJTN), de Academy of European Law (ERA) en 22 andere opleidingsinstituten uit 19 verschillende EU-landen deel aan twee Europese projecten specifiek voor juridisch medewerkers. Het ene project beslaat het civiele recht en is inmiddels gestart, het andere project beslaat het strafrecht en start in 2020. Beide projecten worden mogelijk gemaakt door de Europese Commissie en hebben een looptijd van twee jaar. Klik op onderstaande link voor meer informatie.