“Coaching is een ontdekkingsreis. Je ontdekt dat je verrassend meer invloed kan hebben op je eigen leven dan je denkt.”

Marnix van Abbe, Van Abbe ZKM Coaching, Den HaagPersoonlijke coaching start met een Zelfonderzoek via de ZelfKennisMethode (ZKM), een heldere en effectieve methode. U ontdekt de rode draad in uw functioneren, de motieven en emoties daar achter. Wat is belangrijk, wat motiveert en geeft energie? Deze inzichten bieden de weg naar succesvoller en efficiënter functioneren, met meer plezier en zelfvertrouwen. U gaat daartoe gedurende enkele maanden aan de slag, op een gestructureerde manier.

Wilt u ook:

  • inzicht in wat inspireert en energie geeft koppelen aan ambitie en loopbaan
  • succesvoller functioneren in complexe situaties
  • meer balans tussen werkdruk en levensvreugde
  • evenwichtige relaties in werk en privé
  • andere wensen realiseren

Methode

Persoonlijke coaching start met een Zelfonderzoek via de ZelfKennisMethode (ZKM), een heldere en effectieve methode. U ontdekt de rode draad in uw functioneren, de motieven en emoties daar achter. Wat is belangrijk, wat motiveert en geeft energie? Deze inzichten bieden de weg naar succesvoller en efficiënter functioneren, met meer plezier en zelfvertrouwen. U gaat daartoe gedurende enkele maanden aan de slag, op een gestructureerde manier.

Cliënten

Sinds 2007 zijn gemiddeld 15 cliënten per jaar u voorgegaan, uit de rechterlijke macht, de advocatuur, de overheid en het bedrijfsleven. Zij hebben ervaren dat ze zich zakelijk en privé sterker konden ontwikkelen. Zij hebben ontdekt dat ze verrassend meer invloed kunnen hebben op hun leven, dan ze dachten. U dat ook laten ervaren is mijn motivatie als persoonlijke coach.

Succes van ZKM coaching

Cliënten beoordelen de effectiviteit van ZKM coaching met 7,7 gemiddeld, de algemene tevredenheid van cliënten is 8.6.

Over Marnix van Abbe

Sinds 2007 werk ik vanuit mijn eigen coaching bedrijf. Daarvoor werkte ik 32 jaar bij Ernst & Young Consulting/Capgemini, waarvan 22 jaar als partner/vice president. Aan honderden medewerkers gaf ik leiding.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Meer informatie op www.zkmcoaching.nl

Sluiten