Dag van de Opleider | SSR

Dag van de Opleider

IMPACT

 • Niveau: Verdieping
 • Aangeboden door: SSR
 • Eerste startmoment: do. 07-03-2019

In 2019 is de Dag van de opleider op 7 maart 2019. Wij nodigen u weer van harte uit om deze dag mee te maken. Het programma is nu in ontwikkeling en wordt eind 2018 bekend gemaakt. Het thema: IMPACT.

Doel

• Het verdiepen en verbreden van (wetenschappelijke) kennis en praktische vaardigheden voor uw rol als praktijkopleider;
• Het leggen van contact en uitwisselen van ervaringen met collega-opleiders;
• Het opdoen van inspiratie en ideeën over kwaliteitsverbeteringen van de rio-opleiding.

Doelgroep

Primair paktijkopleiders rio-opleiding maar ook andere geïnteresseerden en betrokkenen bij de rio-opleiding zijn van harte welkom.

Inhoud

Het thema van de Dag van de Opleider 2019 is IMPACT. Welke impact heeft u als opleider, gewenst en misschien ook wel ongewenst, op de rio? In hoeverre kunt u überhaupt de ontwikkeling van de rio tot beginnend rechter beïnvloeden en wat doet het met u als het heel goed gaat met een rio die u begeleidt of als het niet goed gaat? Wat doet de beoordelingsdruk met de rio en wat kunnen we daaruit leren voor het opleidingssysteem en de organisatie? Wat kunt u ontwikkelen, anders doen of wellicht laten om effectiever op te leiden vanuit uw kracht? Subthema’s: positieve psychologie, RET en ineffectieve gedachten, leerinterventies en strategieën, complimenten, zelfbeeld, provocatieve coaching, overdracht, reflectie en feedback.

Het wordt wederom een interactieve en afwisselende dag die start met een plenaire lezing gevolgd door verschillende workshops waaruit u als deelnemer een keuze kunt maken. Tevens zijn er diverse momenten waarop u collega-opleiders kunt ontmoeten en ervaringen kunt delen. Zodra het definitieve programma gereed is wordt dit bekend gemaakt en krijgt u de mogelijkheid om uw voorkeur voor workshop(s) aan te geven.

Bent u in voor een dag vol IMPACT, kom dan naar de Dag van de opleider 2019!

 

Voorkennis

U heeft het basis leertraject praktijkopleider afgerond.

Bijzonderheden

Door deelname aan de Dag van de Opleider werkt u aan het verlengen van uw certificering als praktijkopleider. Aanmelden kan via uw opleidingscoördinator (cursuscode ALPRDVDO.1901). Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar.

Docenten

 • de heer George Smits

  Docent — Reset Partner

 • mevrouw Ria Mooren

  docent — Intalent B.V.

 • mw. mr. Barbara Bos

  docent — College voor de Rechten van de Mens

 • mw. mr. Elsa van de Loo

  Advocaat — Advocatenkantoor Van de Loo

Data, locaties, beschikbaarheid

Kosten: voor leden ZM: € 0,00

Locatie

Jaarbeurs Utrecht - Beatrixgebouw

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Plan uw route

Maatwerk

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over incompany- of maatwerkmogelijkheden? Neem contact op met uw opleidingscoördinator of met de SSR Servicedesk.

Sluiten