Dag van de opleiding – SSR
Cursussen / Opleiden en doceren / Opleiden / Dag van de opleiding

Dag van de opleiding

De Dag van de opleiding is een eendaags kennisevenement, waarin de voormalige Dag van de opleider en de Kwaliteitsmiddag van de Landelijke Beoordelingscommissie samengevoegd zijn. Vorig jaar is dit evenement georganiseerd als de Week van de opleiding.

Laat je inspireren, doe ideeën op en wissel van gedachten met je collega-opleiders over hoe we de (beoordeling van de) rio-opleiding kunnen verbeteren. Door deel te nemen aan de Dag van de opleiding werk je ook aan het verlengen van je certificering als praktijkopleider.

We kijken uit naar je komst en verzoeken je vriendelijk om deze datum alvast in je agenda te noteren. Zodra het programma bekend is, ontvang je hierover een nadere uitnodiging met informatie over hoe je je aan kan melden.

Doel

  • Het verdiepen en verbreden van (wetenschappelijke) kennis en praktische vaardigheden voor jouw rol als praktijkopleider of beoordelaar;
  • Het leggen van contact en uitwisselen van ervaringen met collega-opleiders;
  • Het opdoen van inspiratie en ideeën over kwaliteitsverbeteringen van de rio-opleiding.

Doelgroep

Primair praktijkopleiders van de rio-opleiding en beoordelingscommissieleden maar ook andere geïnteresseerden en betrokkenen bij de rio-opleiding zijn van harte welkom.

Inhoud

De Dag van de opleiding vindt plaats op 3 november 2022.

Voorkennis

Je hebt het basis leertraject praktijkopleider afgerond en je hebt ervaring als praktijkopleider of je hebt een uitnodiging ontvangen tot deelname.

Uitvoeringen

Kosten: voor leden ZM: € 0,00