Dag van de Opleider – SSR

Dag van de Opleider

In ontwikkeling

  • 2
    dagdelen
  • Niveau: Verdieping
  • Aangeboden door: SSR

Meer informatie over de planning van de Dag van de Opleider in 2021 volgt.

De Dag van de Opleider heeft de missie om opleiders praktische handvatten te geven voor het opleiden van rio’s in het vak én de verbinding te stimuleren tussen praktijkopleiders en vakdocenten van de Rio-opleiding. Daarnaast is er aandacht voor de wetenschappelijke kijk op het opleiden. Wat is effectieve feedback in een opleidingssituatie? En wat zijn belangrijke voorwaarden? Welke handvatten zijn er te geven in het opleiden van rio’s in de diverse taakgebieden van het vak zoals schrijven en zitting houden?

Let op: deelname aan de Dag van de Opleider is niet verplicht voor het onderhouden van uw certificering. Dit kunt u ook op andere manieren doen, neem hierover contact op met uw GOC.

Doel

  • Het verdiepen en verbreden van (wetenschappelijke) kennis en praktische vaardigheden voor uw rol als praktijkopleider.
  • Het leggen van contact en uitwisselen van ervaringen met collega-opleiders.
  • Het opdoen van inspiratie en ideeën over kwaliteitsverbeteringen van de Rio-opleiding.

Doelgroep

Primair praktijkopleiders Rio-opleiding maar ook andere geïnteresseerden en betrokkenen bij de Rio-opleiding zijn van harte welkom.

Inhoud

Het programma is in ontwikkeling. De specifieke invulling volgt.

 

Voorkennis

U heeft het basis leertraject praktijkopleider afgerond en u heeft ervaring als praktijkopleider.

 

Bijzonderheden

Door deelname aan de Dag van de Opleider werkt u aan het verlengen van uw certificering als praktijkopleider. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar. Mogelijkheid tot inschrijving volgt.

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Stuur deze cursus door

  • Voor rio's: riobureau@ssr.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.