Terugkomdag Leiderschapstraject OL & Coordinatoren – SSR

Terugkomdag Leiderschapstraject OL & Coordinatoren

Verdiepingsdag voor oud-deelnemers van het Leiderschapstraject voor OL & Coördinatoren

  • 2
    dagdelen
Vakgebied(en):
  • Cursuscode: ALZMVDOL
  • Niveau: Basis
  • Aangeboden door: SSR

Corona update

Vanwege de corona maatregelen is het niet mogelijk om deze terugkomdag te organiseren. Wanneer deze wel of op een alternatieve wijze georganiseerd wordt, vindt u  hier berichtgeving daarover. 

In 2014 is SSR begonnen om het Leiderschapstraject (voorheen MD-Traject) voor Operationeel Leidinggevenden en Coördinatoren te organiseren. Een leertraject waarin o.a. stappen worden gezet in persoonlijk leiderschap, leiderschap in tijden van verandering en out-of-the-box denken. Inmiddels hebben ruim 200 deelnemers dit traject gevolgd. Een mijlpaal! Daarom organiseert SSR, in nauwe samenwerking met een groep oud-deelnemers, een terugkomdag.

In 2016 en 2017 zijn ook terugkomdagen georganiseerd: tijdens deze dagen is de inspiratiebox gelanceerd (met alle eindopdrachten van deelnemers) en waren er workshops te volgen over diverse onderwerpen. In 2019 zal de terugkomdag op 1 oktober plaatsvinden. Hierbij zullen wij weer een inhoudelijk programma aanbieden, met twee workshoprondes met boeiende en praktische inhoud op een centrale plek in het land. Exacte tijd, locatie en informatie om in te schrijven zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Doel

De terugkomdag is bedoeld om nieuwe kennis te vergaren, ervaringen uit te wisselen, geïnspireerd te raken, elkaar weer te ontmoeten of juist nieuwe contacten op te doen.

Doelgroep

Oud-deelnemers van het Leiderschapstraject voor OL & Coördinatoren (ALMDZTOL).

Inhoud

Wil je als oud-deelnemer hier graag bij zijn, blokkeer dan vast de datum in je agenda! Binnenkort zul je een introducerende mail krijgen met de globale opzet van de dag, locatie en tijd. Voor vragen kun je contact opnemen met cursusmanagers Antonella Klinkhamer (a.klinkhamer@ssr.nl) en Sandra Hoekstra (s.hoekstra@ssr.nl) of teamassistente Pascale Linders (p.linders@ssr.nl).

NB: In het verleden viel het MD-traject, en bijbehorende terugkomdagen, onder het KEI programma. Vanuit dat programma zijn ook de eerdere terugkomdagen gefinancierd. In 2019 valt deze activiteit onder de ‘reguliere’ cursusactiviteiten en vindt bekostiging plaats door de eigen rechtbanken/gerechtshoven.

Meer informatie

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.