Vergroot je eigen werkgeluk – SSR
Cursussen / Persoonlijke ontwikkeling / Persoonlijke effectiviteit / Vergroot je eigen werkgeluk

Vergroot je eigen werkgeluk

Ontdek wat werkgeluk betekent, hoe het staat met jouw eigen werkgeluk en hoe je dit kan vergroten

Plezier, voldoening en zingeving… drie termen die je niet snel terugvindt in vacatureteksten, of waar je zelf snel over zou praten met een leidinggevende. Toch maakt het heel veel uit of jij het idee hebt dat jij je volle potentieel benut op het werk. Want dat is waar werkgeluk uit bestaat: weten dat jij je sterke kanten kan inzetten en dat deze ook ondersteunend zijn aan het organisatiebelang.

Medewerkers die goed in hun vel zitten blijken meer bevlogen, een stapje extra te zetten voor de klant en het verschil te maken voor hun collega’s. Ontdek in deze training hoe je vanuit jouw eigen functie, en positie binnen de organisatie, werkgeluk kunt vormgeven.

Doel

Na de training heb je:

  • een beter beeld van wat werkgeluk precies inhoudt
  • kennis van je eigen sterke kanten
  • geleerd wat voor invloed emoties hebben op het werk en hoe deze veerkracht kunnen versterken
  • je eigen werkgeluk vergroot door verschillende oefeningen toe te passen.

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten over werkgeluk en zijn/haar werkgeluk én -plezier wil vergroten.

Inhoud

In deze interactieve training van twee dagdelen zal je veel kennis opdoen over werkgeluk: over de positieve psychologie in het algemeen, over de achtergrond en geschiedenis van werkgeluk, maar ook welke wetenschappelijke modellen er zijn om werkgeluk aan te tonen.

Tegelijkertijd ga je ook onderzoeken hoe het met jouw werkgeluk gesteld is. Door verschillende modellen en testen vogel je uit hoe gelukkig je nu bent met je werk en op welke vlakken je kan en wil verbeteren. Zodat je met meer bevlogenheid en plezier aan de slag gaat op de werkvloer.

Bijzonderheden

De training zal in 2021 nog online worden gegeven, via ZOOM. Vanaf volgend jaar zal de training op locatie worden uitgevoerd, hoe dit de duur en planning van de training beïnvloedt kunt u binnenkort hier teruglezen.

Deze cursus kan ook op locatie worden gegeven (incompany) of aangepast worden middels maatwerk. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met SSR.team.BVO@ssr.nl.

Uitvoeringen

Kosten: voor leden ZM: € 320,00 voor leden OM: € 200,00