Beroepstrots voor juridisch mdw – SSR

Beroepstrots voor juridisch mdw

Reflectie op de eigen drijfveren in werk en loopbaan

 • 3
  dagdelen
 • 1
  locatie
Vakgebied(en):
 • Cursuscode: ARSZBRTR
 • Eerste startmoment: di. 18-05-2021

Weet u nog wat u dreef om juridisch medewerker te worden? Bent u nog steeds zo bevlogen als toen u begon? En wat in het werk geeft u een gevoel van voldoening? De roep van de samenleving, de politieke wind, veranderingen in het werkproces en de organisatie stellen ons enthousiasme soms op de proef en kunnen ons het gevoel geven minder invloed te hebben op de loop van het eigen werk en de benodigde autonomie te verliezen.

Doel

Met de master Beroepstrots wil SSR ervaren juridisch medewerkers een training aanbieden die inspireert, motiveert en hen in hun kracht zet. Een kernonderwerp in de training is het herkennen en afbakenen van de eigen invloedsfeer.

Doelgroep

Juridisch medewerkers met minimaal drie jaar ervaring.

Inhoud

Op de eerste dag spreken we met elkaar over de factoren die van invloed zijn op de energie die wij krijgen uit en steken in ons beroep. In de training reflecteren we methodisch op de eigen drijfveren in het werk en de loopbaan. We sporen energielekken op en benoemen concrete stappen die een ieder kan zetten om deze lekken te dichten.

Tijdens de tweede bijeenkomst (middag) blikken we met elkaar terug op de stappen die ieder heeft gezet. Hebben ze geleid tot meer inspiratie en bezieling? Vervolgens werken we aan het uitbouwen en volhouden van stappen die blijken te werken.

Docent

 • de heer Cees Klok

  Trainer — Leeuwendaal

Data, locaties, beschikbaarheid

Kosten: voor leden ZM: € 510,00

Stuur deze cursus door

 • Voor rio's: riobureau@ssr.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.