Introductie Key Control Dashboard – SSR
Cursussen / Digitale vaardigheden / Overige / Introductie Key Control Dashboard

Introductie Key Control Dashboard

Leer in deze digitale module hoe het Key Control Dashboard (KCD) is opgebouwd

U werkt bij de Rechtspraak en in uw rol is het belangrijk dat u weet hoe het Key Control Dashboard (KDC)werkt. Deze digitale module is ontwikkeld om u hierbij te ondersteunen.

Doel

In deze module leert u hoe werkzaamheden voor de administratieve organisatie en interne controle worden uitgevoerd met behulp van de applicatie Key Control Dashboard (KCD).

Doelgroep

Deze digitale module is opgezet voor medewerkers van de Rechtspraak die werken met het KDC, met name in de rol van IC-medewerker, reviewer of leidinggevende.

Inhoud

In deze e-learning module wordt per rol (IC-medewerker, reviewer, leidinggevende) uitgelegd welke rechten deze rol kent en wat er verwacht wordt wanneer u deze rol in het KCD hebt gekregen.

Aan het einde van deze module

  • weet u wat voor werkzaamheden uitgevoerd worden in het KCD
  • kunt u interne controlewerkzaamheden uitvoeren in het KCD

Door middel van interactieve schermen voor de diverse doelgroepen krijgt u een beeld van hoe het dashboard is opgebouwd.

Bijzonderheden

Het doorlopen van de module duurt maximaal 60 minuten, maar u bent vrij om uw eigen tempo te bepalen.

 

Volg direct online

Met uw MIJN SSR-account kunt u deze digitale module direct kosteloos online volgen. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van uw organisatie. Hebt u geen gegevens van uw opleidingscoördinator, dan kunt u deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie