Schadevergoeding in het bestuursrecht, actualiteiten – SSR

Schadevergoeding in het bestuursrecht, actualiteiten

Een bespreking van de actuele jurisprudentie en belangrijkste ontwikkelingen in de bestuursrechtelijke schadevergoeding

Vakgebied(en):
  • Cursuscode: BAZGSVBR
  • Actualiteit

Houd uw kennis op gebied van de bestuursrechtelijke schadevergoeding actueel. Aan de hand van actuele jurisprudentie en literatuur worden de belangrijkste ontwikkelingen door echte kenners besproken.

Doel

U kunt na afloop van de cursus de stand van zaken beschrijven en u heeft kennis van de meest relevante jurisprudentie op het gebied van de bestuursrechtelijke schadevergoeding.

Doelgroep

Rechters, raadsheren en juridisch medewerkers.

Inhoud

Aan de hand van richtinggevende jurisprudentie en literatuur worden nader te bepalen onderwerpen op het gebied van de bestuursrechtelijke schadevergoeding besproken.

Opzet

De cursus bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen. Inleidingen worden afgewisseld met discussie, bijvoorbeeld aan de hand van cases.

Voorkennis

U dient vertrouwd te zijn met het begrip schadevergoeding.

Bijzonderheden

De cursus wordt eenmaal per jaar aangeboden en richt zich op relevante thema’s van de afgelopen periode of vrij directe toekomst.

Docent

  • mr. Jan van der Grinten

    Advocaat — Kennedy van der Laan Advocaten

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Cursus bewaard
Stuur uw bewaarde cursusssen door

Maatwerk

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over incompany- of maatwerkmogelijkheden? Neem contact op met uw opleidingscoördinator of met de SSR Servicedesk.

Sluiten