Financieel recht, actualiteiten – SSR

Financieel recht, actualiteiten

Volg de belangrijkste ontwikkelingen over het afgelopen jaar op het gebeid van jurisprudentie en regelgeving.

Vakgebied(en):
  • Cursuscode: CRZSFIRA
  • Niveau: Verdieping
  • Aangeboden door: SSR
  • Actualiteit

Wilt u op de hoogte blijven van de relevante ontwikkelingen op het gebied van het financieel recht? Volg deze cursus en u bent weer helemaal bij! In rap tempo worden de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van jurisprudentie en regelgeving van het afgelopen jaar besproken.

Doel

U actualiseert uw kennis en inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het financieel recht.

Doelgroep

Rechters, raadsheren, stafjuristen en juridisch medewerkers.

Inhoud

In deze actualiteitencursus worden jurisprudentie en regelgeving behandeld op het gebied van het financieel recht over het afgelopen jaar.

Voorkennis

Van u wordt verwacht dat u de basiscursus ‘Financieel recht’ (CRRRFIRE) heeft gevolgd danwel dat u deze basiskennis over het financieel recht anderszins heeft verworven, bijvoorbeeld door werkervaring.

Bijzonderheden

Op dezelfde dag en locatie vindt in de middag de master Rentederivaten plaats. Op deze manier kunt u op eenvoudige wijze beide cursussen volgen en uw kennis van het financieel recht substantieel verdiepen.

Docent

  • mr. dr. Sander van Baalen

    Rechter

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Cursus bewaard
Stuur uw bewaarde cursusssen door

Maatwerk

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over incompany- of maatwerkmogelijkheden? Neem contact op met uw opleidingscoördinator of met de SSR Servicedesk.

Sluiten