Digitaal werken: hoe stuur ik hier op? Faillissementen – SSR

Digitaal werken: hoe stuur ik hier op? Faillissementen

Hoe maak ik optimaal gebruik van de nu beschikbare management informatie uit het Toezichtsysteem?

  • 1
    dagdeel
Vakgebied(en):
  • Cursuscode: KEITOEMI

Doel

Met deze workshop krijg je praktische handvatten om beter gebruik te kunnen maken van de management informatie die nu al uit het Toezichtsysteem te halen is. Samen met collega-teamvoorzitters, IVO Rechtspraak en SSR is deze workshop ontwikkeld, om – in afwachting van de geplande ontwikkeling van het businessproduct ‘management informatie’ – alvast de eerste vruchten van het Toezichtsysteem te kunnen plukken.

Doelgroep

Medewerkers binnen het team faillissementen die in hun werk gebruik maken van Management Informatie vanwege hun leidinggevenden of coördinerende taken.

Inhoud

Tijdens de workshop krijg je informatie over het maken van verschillende weergaves en oefenen we daarmee. De deelnemers kunnen kennis en ervaringen uitwisselen en krijgen zo meer zicht op de mogelijkheden die het systeem nu biedt. Daarnaast wordt aandacht besteed aan wat je als leidinggevende met deze informatie kunt doen, en aan hoe je met (individuele leden van) je team in gesprek kunt gaan. Bijvoorbeeld: wat betekent het feit dat deze informatie voor iedereen beschikbaar is voor de manier waarop jullie werk verdelen? Hoe maak je dit bespreekbaar, en hoe creëer je een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen het team?

De workshop bestaat dus uit twee delen:

  1. Informeren over en oefenen met Management Informatie uit het Toezichtsysteem. Wat is er (al) beschikbaar, en hoe haal je door de door jou gewenste informatie uit het systeem?
  2. Hoe stuur je aan de hand van deze gegevens/hoe betrek je jouw team hierbij?

Bijzonderheden

Deze workshop wordt aangeboden vanuit KEI opleidingen.

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Stuur deze cursus door

  • Voor rio's: riobureau@ssr.nl