Verdiepingsdag voor intervisoren van interne intervisiepool – SSR

Verdiepingsdag voor intervisoren van interne intervisiepool

Blijvend leren en ontwikkelen als intervisiebegeleider

  • 1
    dagdeel

Vanuit de Rechtspraak en het OM wordt er regelmatig een beroep gedaan op interne intervisiebegeleiders van SSR om een reeks intervisiebijeenkomsten te faciliteren en zodoende bij te dragen aan het vergroten van het (zelf-)reflectievermogen van medewerkers, het team en/of de organisatie. De interne intervisiebegeleiders van SSR hebben een gedegen training genoten en kunnen worden ingezet als intervisiebegeleider bij het OM en de Rechtspraak. Eén van de manieren om de kwaliteit te borgen en/of te vergroten is het organiseren van twee verdiepingsbijeenkomsten voor intervisiebegeleiders.

Doel

Doel van deze bijeenkomsten is:

  • kwaliteitsborging
  • op de hoogte raken / blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van intervisie en collegiale consultatie

Nevendoel van deze bijeenkomsten is om trends en inzichten te vergaren over het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak als lerende organisatie.

Doelgroep

Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor interne intervisiebegeleiders van SSR. Ben je wel intervisiebegeleider, maar ben je nog geen lid van de interne SSR-intervisiebegeleiders en wil je dat wel graag? Neem dan contact op met Carlo Zoppi via coaching.intervisie@ssr.nl.

Meer informatie

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.