Rol en taken van de adj.OvJ bij projectmatige onderzoeken – SSR

Rol en taken van de adj.OvJ bij projectmatige onderzoeken

Leer hoe je leiding en sturing kunt geven aan complexe opsoringsonderzoeken

 • 8
  dagdelen
 • 8,5
  Waardering
 • Niveau: Verdieping
 • Aangeboden door: SSR

De keten gevormd door de politie, het Openbaar Ministerie en de Zittende Magistratuur bevindt zich in het middelpunt van de maatschappelijke belangstelling. Er wordt van hen verwacht dat zij zich continu verbeteren en efficiënt en effectief aan de eigen organisatie werken met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de maatschappelijke functie die zij vervullen. In het kader van de pilot Adjunct-officieren van Justitie is een opleidingsbehoefte ontstaan voor deze nieuwe functionarissen die vanuit hun functie meewerken aan projectmatige onderzoeken en TGO’s.

Doel

Na afloop heeft u handvatten waarmee inzicht heeft in projectmatige/complexe onderzoeken. Verder is kennis en inzicht aangereikt over de gestandaardiseerde documenten en -regelingen. Tot slot zijn voorwaarden geschapen die landelijk een uniforme, efficiënte en effectieve behandeling c.q. opsporing en vervolging van grootschalige/complexe opsporingsonderzoeken waarborgen.

Doelgroep

adjunct-officieren van justitie

Inhoud

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de inzichtelijkheid van de processen, dienstverlening en prestaties. Dit vraagt van alle onderdelen van de keten dat zij steeds meer transparantie bieden in hoe zij als organisatie functioneren. Met het volgen van deze leeractiviteit vergroot u uw inzicht in grootschalige (complexe) projectmatige onderzoeken en ontwikkelt u de kennis en vaardigheden die u nodig heeft om projectmatige/complexe onderzoeken goed te laten uitvoeren.

Bijzonderheden

Deze leeractiviteit staat uitsluitend open voor adjunct-officieren van justitie in opleiding.

Docenten

 • mr. Menneken

  Docent — Adromi & CKMZ Trainingen B.V.

 • mr. Oebele Brouwer

  Burgemeester

 • mw. mr. Neeltje Geldermans

  Sectorhoofd van de Dienst Regionale Recherche

 • mw. mr. Fanny Hilhorst

  Officier van justitie

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Stuur deze cursus door

 • Voor rio's: riobureau@ssr.nl