Cybercrime, professionele ontmoeting – SSR
Cursussen / Strafrecht / Cybercrime / Cybercrime, professionele ontmoeting

Cybercrime, professionele ontmoeting

Bent u cyberspecialist binnen uw parket of rechtbank/gerechtshof? Dan mag u deze professionele ontmoeting absoluut niet missen

Tijdens deze professionele ontmoeting worden met elkaar specifieke verdiepende onderwerpen besproken. Er zullen sprekers pitches verzorgen waarna de besproken onderwerpen in een paneldiscussie verder worden uitgediept.

Doel

Het doel van deze professionele ontmoeting is het verdiepen en verbreden van kennis en inzicht in de bijzondere wereld van cybercrime en op de hoogte blijven van de technische en juridische ontwikkelingen.

Doelgroep

Officieren van justitie, rechters, juridische en beleidsmatige ondersteuning die werkzaam zijn op het gebied van cybercrime/cyber.

Inhoud

De inhoud van deze professionele ontmoeting zal per uitvoering veranderen en in samenspraak met het Kenniscentrum Cybercrime van het Landelijk Parket en het Kenniscentrum Cybercrime van de Rechtspraak worden ontwikkeld. Mogelijke onderwerpen zijn:

  • de bouwstenen van het internet
  • de ontwikkelingen in het criminele cyberlandschap
  • de technische impact van onderzoeksbeslissingen

Bijzonderheden

Deze cursus maakt onderdeel uit van het cursusaanbod op het gebied van cybercrime.

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze cursus geen uitvoering gepland. Maak gebruik van de button ‘Hou mij op de hoogte’ aan de linkerzijde van deze pagina als je een bericht wilt ontvangen wanneer er een nieuwe uitvoering gepland is.