Kennis- en informatiedag Verdovende middelen | SSR

Kennis- en informatiedag Verdovende middelen

De nieuwste onderzoeksmogelijkheden van het NFI drugslaboratorium

Vakgebied(en):
  • Cursuscode: SRRSKIVM

Op 30 november 2017 organiseert het NFI in samenwerking met SSR een programma waarin een breed scala aan onderwerpen wordt behandeld op het gebied van verdovende middelen. Komt u regelmatig in aanraking met druggerelateerde rapportages van het Nederlands Forensisch Instituut? Dan bent u van harte welkom op de Kennis- en informatiedag Verdovende Middelen

 

Doel

U maakt kennis met de nieuwste onderzoeksmogelijkheden van het forensische drugslaboratorium. Ook kunt u zelf onderwerpen aandragen waar u graag meer over wilt weten.

Doelgroep

Deze dag is voor rechters, raadsheren, juridisch medewerkers en forensisch medewerkers van de rechtspraak, die meer willen weten over (de interpretatie van) het forensisch drugsonderzoek.

Inhoud

Door middel van interactieve presentaties en demonstraties op het laboratorium wordt u geïnformeerd over:

  • Interpretatie en betekenis van een deskundigenrapport
  • Indicatieve kleurtesten
  • NFiDENT: een bewijswaardige drugsanalyse in één dag
  • Diverse onderzoeksmogelijkheden van het forensische drugslaboratorium
  • Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse drugsmarkt

Bijzonderheden

Deze dag bieden wij u kosteloos aan! Graag verwelkomen wij u op donderdag 30 november op het Nederlands Forensisch Instituut, te Den Haag.

Aanmelden

Geen uitvoering gepland

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.

Cursus bewaard
Stuur uw bewaarde cursusssen door

Maatwerk

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen over incompany- of maatwerkmogelijkheden? Neem contact op met uw opleidingscoördinator of met de SSR Servicedesk.

Sluiten