Lezing Themadag Kenniscentrum Cybercrime 2020, e-learning – SSR
Cursussen / Strafrecht / Cybercrime / Lezing Themadag Kenniscentrum Cybercrime 2020, e-learning

Lezing Themadag Kenniscentrum Cybercrime 2020, e-learning

Recente jurisprudentie over onderzoek aan gegevensdragers

Aan de hand van de meest recente jurisprudentie word je bijgepraat over het onderwerp onderzoek aan gegevensdragers, dat sinds de Smartphone-arresten van de Hoge Raad in veel strafzaken volop in de belangstelling staat.

Doel

Na afloop heb je een kennis en inzicht gekregen over de meest recente jurisprudentie.

 

Doelgroep

De lezing is primair bedoeld voor raadsheren, rechters, stafjuristen en gerechtsjuristen.

Daarnaast is deze lezing interessant voor advocaten-generaal, officieren van justitie (in opleiding) en parketsecretarissen/commissiesecretarissen, geïnteresseerden in cybercrime.

 

Inhoud

Deze leeractiviteit bestaat uit een webcollege van ruim een half uur, waarbij een overzicht gegeven wordt van recente jurisprudentie op het gebied van onderzoek aan gegevensdragers.

 

Bijzonderheden

Deze lezing is opgenomen, aangezien de Themadag Cybercrime, die gepland was op 4 juni 2020, vanwege Covid-19 geen doorgang heeft kunnen vinden.

Deze e-learning maakt onderdeel uit van het cursusaanbod op het gebied van cyber-crime.

Volg direct online

Met uw MIJN SSR-account kunt u deze digitale module direct kosteloos online volgen. Beschikt u nog niet over een MIJN SSR-account, neem dan contact op met de opleidingscoördinator van uw organisatie. Hebt u geen gegevens van uw opleidingscoördinator, dan kunt u deze opvragen bij de SSR Servicedesk. Voor toegang dient u wel werkzaam te zijn binnen de Rechtspraak of het Openbaar Ministerie