Kernkwadranten & feedback – SSR

Kernkwadranten & feedback

Inzicht in eigen kwaliteiten voor rio's

 • 2
  dagdelen
 • 8,3
  Waardering
Vakgebied(en):
 • Cursuscode: VFRICTKF

Waarom loopt de samenwerking met de ene persoon vlekkeloos en komt de samenwerking met een ander niet van de grond? Om op constructieve wijze te kunnen samenwerken is het van belang om inzicht te hebben in uw eigen functioneren en dat van een ander. Het kernkwadrant is een model dat gebruikt wordt om inzicht te verkrijgen in en bewust te worden van eigen kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Daarnaast kan het kernkwadrant helpend zijn bij het geven van constructieve feedback.

Doel

Het doel van deze leeractiviteit is het verkrijgen van inzicht in de eigen (kern)kwaliteiten en allergieën, begrip krijgen voor kwaliteiten en allergieën van een ander (inzicht in diversiteit) en het vergemakkelijken van het geven en ontvangen van feedback.

Doelgroep

Rechters in opleiding.

Inhoud

Het kernkwadrant en dubbelkwadrant (D. Ofman) en feedback geven en ontvangen.

Bijzonderheden

Deze leeractiviteit is onderdeel van het essentiële curriculum van de Rio-opleiding en wordt exclusief voor rio’s aangeboden.

Vragen over deze leeractiviteit? Mail naar riobureau@ssr.nl.

Docenten

 • mr. Annelies Hillen

  Senior raadsheer Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 • mr. drs. Dorien Willemse

  Senior raadsheer

 • mr. Esther Rikaart-Gerard

  Raadsheer

Meer informatie

Op dit moment is er voor deze leeractiviteit geen uitvoering gepland. Wanneer u een inhoudelijke vraag heeft, kunt u contact opnemen met de SSR Servicedesk.