Leonie Können – SSR

Portret Leonie KönnenDoelgericht in actie

Wil je aan de slag met je functioneren of werksituatie, balans tussen werk- en privésfeer, weten welke vervolgstap bij je past? Of wil je je bekwamen in coachend leidinggeven, omgaan met weerstand, feedback geven en verbindende communicatie? Jouw doel staat centraal. We onderzoeken wie jij bent, wat je wilt, wat je kan en wat je gaat doen. Jouw drijfveren, voorkeuren, kwaliteiten, belemmeringen en valkuilen komen aan bod. Dat maakt de weg vrij om te denken in oplossingen die bij jou passen. Vervolgens kom je in actie richting jouw doel.

Zelfinzicht en zelfredzaamheid

Mijn oogmerk is om jou de regie over jouw leven en werk te doen hervatten, zodat je jezelf – ook na afloop van het coachtraject – verder kunt helpen. Ik reik je diverse technieken en gekwalificeerde instrumenten aan. Deze verdiepen je inzicht en geven je handvatten om over te gaan tot zelfsturing en effectief gedrag. Het scala aan werkvormen waaruit ik kan putten maakt dat ik jou op maat kan begeleiden.

Coachstijl

Coachees ervaren mij als betrokken, rustig en open, analytisch en doortastend. Ik schuw de diepgang niet, leg vlot relevante verbanden, en confronteer en daag uit als jij daar baat bij hebt. Humor en empathie combineer ik met een positieve, praktische, oplossingsgerichte aanpak.

Kennis en ervaring

Ik ben SPHBO-registercoach, gediplomeerd Life- en loopbaancoach (NOBCO*/EQA** geaccrediteerde Post-HBO opleiding op Practitioner niveau, erkend door het CPION) en gecertificeerd TMA-professional***. Mijn specialisme is begeleiding van hoogopgeleiden en middenkader. Verder ben ik co-trainer en studiecoach van toekomstige coaches op de Registeropleiding tot Professioneel Coach van opleidingsinstituut Balansgroep. Ook ben ik meester in de rechten. Onder andere heb ik jarenlang in de bestuursrechtspraak gewerkt als supervisor en met veel plezier collega-juristen gecoacht, opgeleid en aangestuurd.

Meer informatie vind je op www.profcoaching.nl.

*             Nederlandse Orde van Beroepscoaches
**           European Quality Award
***         Talenten Motivatie Analyse: een gefundeerde methode om drijfveren, talenten en competentiepotentieel in kaart te brengen.