Medewerker Servicedesk – SSR

Wil jij een bijdrage leveren aan de bevordering van deskundigheid van de rechterlijke organisatie Solliciteer dan!

SSR zoekt een:

 Proactieve en klantgerichte Medewerker Servicedesk m/v (32-36 uur p/w)

 

Jouw uitdaging

  • Het verwerken en muteren van inschrijvingen en benaderen van deelnemers op de wachtlijst.
  • De registratie, behandeling en bewaking van telefonische en digitale vragen over, programma, faciliteiten, cursusinhoud etc.
  • Het verstrekken van informatie aan klanten over o.a. de ontwikkeling van cursussen en wijzigingen in bestaande cursussen via diverse informatiekanalen.
  • Eerste lijn ondersteuning voor de digitale leeromgeving van SSR (MIJN SSR).
  • Het (proactief) onderhouden van gegevens in de relatiedatabase.
  • Deelnemen en expertise leveren vanuit de Servicedesk in projectgroepen
  • Het periodiek en op verzoek produceren van standaard- of maatwerk rapportages en het genereren van mailinglijsten.

Jouw profiel

Je bent communicatievaardig (zowel mondeling als schriftelijk), enthousiast, klantvriendelijk en beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en met het telefonisch te woord staan van (vaak) hoger opgeleide klanten. Je bent pro-actief, ondernemend, zorgvuldig en kunt goed luisteren. Je bent in staat goed overzicht te houden bij een grote diversiteit van vraagstukken. Kennis van Microsoft Office is een must. Affiniteit met of kennis van de Rechterlijke Organisatie is een pre. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht.

Ons aanbod

SSR, beste werkgever  ‘Openbaar bestuur en veiligheid 2018-2019’, biedt een prettige werkomgeving waar je kunt bijdragen aan een optimaal functionerende rechtspleging.

SSR biedt een prettige werkomgeving waar je kunt bijdragen aan een optimaal functionerende rechtspleging. Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.166,03 en maximaal € 2.814,96 bruto (schaal 6 BBRA) per maand bij een 36-urige werkweek. Wij bieden je een detachering via het uitzendbureau op basis van de ABU CAO in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met bij goed functioneren een reële kans op een aanstelling bij SSR en verlenging. Mocht je een dienstverband hebben binnen de rechterlijke organisatie, vraag dan aan jouw werkgever of zij bereid zijn je te detacheren.

Organisatie informatie

https://www.werkenbijderechtspraak.nl/de-organisatie/landelijke-diensten/studiecentrum-rechtspleging/

Inlichtingen

Telefonische inlichtingen over deze functie kunnen worden ingewonnen bij Tanja Kivits – Teamleider facilitair en dienstverlening – via telefoonnummer 06 – 4691 9465.

Sollicitatiewijze

Jouw interesse maak je kenbaar door uiterlijk 24 juli 2019 een e-mail met CV te sturen naar: WervingSSR@ssr.nl o.v.v. Medewerker Servicedesk. Een korte test, waaronder een taaltest, zal onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.