Aanbod DVOM en IVO Rechtspraak – SSR

Op ssr.nl vindt u naast het aanbod van SSR, ook cursussen, trainingen en opleidingen van DVOM en IVO Rechtspraak; de ondersteunde diensten van de Rechtspraak en/of het Openbaar Ministerie.  Daarmee is ssr.nl dé centrale plek voor leren binnen de rechterlijke organisatie. Van korte cursus tot leertraject en van klassikaal tot online leren.

DVOM

DVOM is de ICT-uitvoeringsorganisatie van het Openbaar Ministerie en biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van GPS en ICT, waaronder Adobe, Microsoft Office, Windows tablet, Outlook en OneNote. Enkele van deze opleidingen worden ook aangeboden als e-learning.
Bekijk het aanbod van DVOM.

IVO Rechtspraak

De ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak. IVO Rechtspraak ontwikkelt en beheert applicaties ter ondersteuning van de werkzaamheden op de gerechten. Bij nieuwe of wijzigingen van deze applicaties biedt zij diverse trainingen aan. Daarnaast organiseert IVO Rechtspraak cursussen op het gebied van Microsoft Word, Excel, SharePoint en voor de iPad.
Bekijk het aanbod van IVO Rechtspraak.

LDCR

De cursussen, trainingen en opleidingen van het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR) zijn in 2019 geïntegreerd in het SSR-aanbod en gebundeld in het interessegebied Persoonlijke ontwikkeling.