Aanbod DVOM, LDCR, IVO Rechtspraak – SSR

Op ssr.nl vindt u naast het aanbod van SSR, ook cursussen, trainingen en opleidingen van DVOM, LDCR en IVO Rechtspraak (voorheen: Spir-it); de ondersteunde diensten van de Rechtspraak en/of het Openbaar Ministerie. Op de website van SSR komen alle leeractiviteiten van de verschillende diensten samen. Daarmee is ssr.nl dé centrale plek voor leren binnen de rechterlijke organisatie. Van korte cursus tot leertraject en van klassikaal tot online leren.

DVOM

DVOM is de ICT-uitvoeringsorganisatie van het Openbaar Ministerie en biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van GPS en ICT, waaronder Adobe, Microsoft Office, Windows tablet, Outlook en OneNote. Enkele van deze opleidingen worden ook aangeboden als e-learning.
Bekijk het aanbod van DVOM.

LDCR

De bedrijfsvoeringstaken van alle gerechten en andere instanties van de Rechtspraak zijn ondergebracht in één landelijk dienstencentrum: Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak (LDCR). De (vaardigheids)cursussen, -trainingen en -opleidingen van het LDCR zijn bedoeld voor Rechtspraak medewerkers in administratieve, secretariële en bedrijfsvoeringsfuncties (tot en met functieschaal 11). In haar aanbod werkt het LDCR samen met externe marktpartijen met wie een samenwerkingsovereenkomst is afgesloten.
Bekijk het aanbod van LDCR.

IVO Rechtspraak

De ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak. IVO Rechtspraak ontwikkelt en beheert applicaties ter ondersteuning van de werkzaamheden op de gerechten. Bij nieuwe of wijzigingen van deze applicaties biedt zij diverse trainingen aan. Daarnaast organiseert IVO Rechtspraak cursussen op het gebied van Microsoft Word, Excel, SharePoint en voor de iPad.
Bekijk het aanbod van IVO Rechtspraak.