SSR-aanbod voor advocatuur

Een selectie van het programma-aanbod van SSR is opengesteld voor advocaten. Het hele jaar door verzorgen we cursussen, professionele ontmoetingen, themadagen en masters binnen diverse interessevelden voor aantrekkelijke prijzen. Blijf als advocaat op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse rechtspraak, leer van der ervaringen van andere togadragers en maak kennis met de zienswijze van rechters en officieren van justitie.

Aanbod advocatuur

Benieuwd naar ons aanbod voor de advocatuur? Bekijk hier de leeractiviteiten die toegankelijk zijn voor advocaten. Met behulp van de andere filters kunt u vervolgens uw zoekopdracht verfijnen.

Inschrijving aanbod

Na het vinden van de juiste leeractiviteit, kunt u zich direct inschrijven via het inschrijfformulier op de pagina. Na uw inschrijving neemt de SSR Servicedesk contact met u op om deze definitief te maken.

NOvA / Opleidingspunten

SSR is een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende onderwijsinstelling. Een bij SSR gevolgde leeractiviteit levert dan ook opleidingspunten op. Bij de activiteiten die opengesteld zijn voor advocaten staat het aantal punten vermeld.

Samen werken aan een efficiëntere rechtsgang

Door elkaars verwachtingen en positie te kennen, werken advocatuur, de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie samen aan een efficiëntere rechtsgang. Meerwaarde van het educatieaanbod van SSR is dat veel van onze docenten en cursisten zijn werkzaam als raadsheer, rechter, advocaat-generaal of officier van justitie. De SSR-leeractiviteiten bieden een unieke mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Prijs voor advocaten (externen)

SSR is het opleidingsinstituut voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. Dat betekent dat wij een afwijkende cursusprijs hanteren voor iedereen die niet werkzaam is in de Rechterlijke Organisatie; ook wel de prijs voor derden. Neem contact op met onze SSR Servicedesk voor meer informatie over de actuele prijs van een betreffende leeractiviteit.

Sluiten