Veelgestelde vragen over vacatures

Zie je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht? Neem dan contact op met HRM via wervingssr@ssr.nl.

Met inhoudelijke vragen over een functie kun je terecht bij de verantwoordelijke vacaturehouder. Je vindt de contactgegevens van de vacaturehouder onderaan de vacature. Voor praktische zaken rondom de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met HRM via wervingssr@ssr.nl.

Je kan voor meerdere functies tegelijk solliciteren. Het is wel makkelijker om op de voor jou meest interessante/passende vacature te solliciteren en vervolgens in je motivatiebrief of ingevulde informatie- en vragenformulier aan te geven dat je ook interesse hebt in andere functies. Wij denken graag met je mee.

De verdeling van cursusmanagers in de verschillende teams komt tot stand door verschillende factoren, zoals de grootte van het team en de huidige bezetting. In het informatie- en vragenformulier, welke je ontvangt na het indienen van je sollicitatie, kan je een voorkeur aangeven voor een rechts-/aandachtsgebied. We houden hier uiteraard rekening mee.

Denk je een waardevolle bijdrage te kunnen leveren, maar voldoe je niet volledig aan de functie-eisen? We moedigen je aan om toch te solliciteren. Wij geloven dat diversiteit in ervaringen en perspectieven onze organisatie verrijkt.

Veelgestelde vragen over het sollicitatieproces

Doorgaans bestaat onze sollicitatieprocedure uit een eerste kennismakingsgesprek. Mocht dit positief uitvallen, dan wordt een vervolggesprek ingepland. Voorafgaand aan dit vervolggesprek zal er specifiek voor de functie van cursusmanager een opdracht gemaakt moeten worden door kandidaten. Bij een wederzijdse match zal een referentiecheck en arbeidsvoorwaardengesprek volgen.

Wees vooral jezelf! Vertel ons wat je aanspreekt in de functie, wat je motiveert en of je jezelf ziet rondlopen bij SSR. Daarnaast vinden wij het fijn als je ons door middel van eerdere ervaringen, op werk- of privégebied, meer inzicht geeft in jouw competenties, kwaliteiten en valkuilen.

Neem contact op met HRM via wervingssr@ssr.nl.

De startdatum verschilt per functie en wordt in overleg met jou bepaald.