Leon de Lange - Cursusmanager

Na het afronden van zijn studie Onderwijswetenschappen, is Leon de Lange vorig jaar (2023) bij SSR gestart. Leon: “Als cursusmanager binnen team Strafrecht (her-)ontwikkel en beheer ik een informatief en praktijkgericht leeraanbod voor de educatie van vrijwel alle functiegroepen binnen het Openbaar Ministerie (OM) en de Rechtspraak, zoals rechters, administratief en juridisch medewerkers, en (adjunct) officieren van justitie. Iedere dag ga ik dankzij de interessante cursussen die wij aanbieden en -uiteraard- mijn gezellige collega’s vol enthousiasme aan het werk.”

Lees verder

Sanne Nauta - Assistent opleidingen

Als Assistent opleidingen bij SSR zorgt Sanne Nauta er samen met de cursusmanagers in haar team voor dat alle praktische zaken rondom cursussen goed geregeld zijn. Sanne: “Ik zorg dat cursisten geïnformeerd zijn over de data, locatie en tijden van de cursus en welke voorbereiding van hun verwacht wordt. Ik stem met docenten af of er nog aanpassingen in het materiaal moeten komen en verwerk deze in het cursusregistratiesysteem (Enterprise). Daarnaast beantwoord ik vragen van cursisten en docenten en eventuele problemen los ik op in overleg met de cursusmanager. Heel veelzijdig dus!”

Lees verder

Sara Sijsma - Kernopleider

Sarah Sijsma, kantonrechter en praktijkopleider, heeft de koers verlegd en is sinds begin dit jaar 2 dagen in de week kernopleider. Ze vertelt over hoe ze haar enthousiasme voor het rechtersvak deelt met toekomstige rechters (rio’s) én hoe ze bijdraagt aan de kwaliteit van de Rechtspraak.

Lees verder

Joke Halk & Paul Scholte - Lectoren

Ontdek de wereld van SSR’s lectoraat door de lens van Joke Halk en Paul Scholte. Met enthousiasme en toewijding geven zij in dit interview een kijkje achter de schermen.

Lees verder